Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

newsphotoplatu25

Murphy & Nye Platu 25 Match Race 2009

7 Απριλίου 2009
Όταν οι Πρωτομαγιάτικες Μονομαχίες συνάντησαν την Murphy & Nye
Με μεγάλη χαρά η Ελληνική κλάση Platu 25 μετονομάζει έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς, τις θεαματικές Ιστιοπλοϊκές Μονομαχίες (Match Races), σε Murphy & Nye Platu 25 Match Race 2009, δίνοντας με αυτό τον τρόπο στην εταιρεία Murphy & Nye τον τίτλο του μεγάλου χορηγού της διοργάνωσης. Η νέα αυτή συνεργασία καλωσορίστηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές. Το ιστιοπλοϊκό αυτό γεγονός μέσω της πολύ σημαντικής χορηγίας προβάλλεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το κοινωνικό πρόσωπο της Murphy&Nye. Η διεθνώς καταξιωμένη μάρκα στο χώρο της ιστιοπλοΐας γνωρίζει ήδη αρκετά καλά το σκάφος Platu 25 καθώς εδώ και 5 χρόνια είναι αποκλειστικός χορηγός σε μία από τις πιο πετυχημένες ομάδες της κλάσης.
Τα Platu25 αποτελούν την μοναδική one design κλάση στην Ελλάδα που συνδυάζει την ιστιοπλοΐα τριγώνου και ανοιχτής θάλασσας και δίνει την ευκαιρία σε αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών να συναγωνιστούν. Αποτελείται από 21 σκάφη, 150 μέλη συμπεριλαμβανομένων ολυμπιονικών, παγκόσμιων πρωταθλητών και καταξιωμένων διεθνώς ιστιοπλόων. Διοργανώνει καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς υψηλού επιπέδου αγώνες και έτσι κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μελών και φιλάθλων.
Μετά από την ανάληψη της χορηγίας, όλοι οι συντελεστές εργάζονται για την διεξαγωγή της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στον φυσικά διαμορφωμένο αμφιθεατρικό κόλπο της Βουλιαγμένης, σε συνεργασία με τον Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης από την 1-3 Μαΐου 2009. Μαζί με τους αγώνες πρόκειται να διοργανωθούν και σεμινάρια match race καθώς έχουν ήδη προσκαλεστεί διεθνείς κριτές που θα μεταδώσουν τις γνώσεις τους για τις ιδιαιτερότητες αυτού του είδους αγώνων. Το μοναδικό γεγονός αναμένεται να προσελκύσει πολλούς θεατές.
Για συνεχείς ενημερώσεις και νέα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της κλάσης www.platu25.gr

Η Murphy & Nye είναι μια από τις παλιότερες και τις πιο καταξιωμένες μάρκες στο χώρο της ιστιοπλοΐας. Δημιουργήθηκε το 1933, όταν ο Jim Murphy και ο Harry Nye Jr ίδρυσαν τη Murphy & Nye Sailmakers στο Σικάγο. Μέσα σε λίγα χρόνια η εταιρεία είχε γίνει σήμα κατατεθέν στη διεθνή αγωνιστική ιστιοπλοΐα και έχει παραμείνει για πάνω από πενήντα χρόνια. Στις αρχές του 1950 από την Elston Avenue η Murphy & Nye έκανε το πρώτο της άνοιγμα στο χώρο της παγκόσμιας αγοράς ένδυσης
Χειροποίητα , με τις τεχνικές και τα υλικά που χρησιμοποιούνται στην ιστιοπλοΐα, αυτά τα πρώτα ρούχα ταίριαζαν απόλυτα σε έναν ιστιοπλόο. Έτσι καθιερώνεται σαν σαν ένα nautical sportwear brand με υψηλά standards και προδιαγραφές.

Σήμερα η Μ&Ν προσφέρει δυο ολοκληρωμένες συλλογές με total look χαρακτήρα.

M&N CREW: Αφοσιωμένη πάντα στην λειτουργικότητα της ένδυσης εντός του σκάφους και πλήρως εξοπλισμένη με υλικά, υφάσματα και τεχνογνωσία που κύριο σκοπό έχουν την αντοχή στις σκληρές συνθήκες και στις απαιτήσεις των αγώνων. Η εξειδικευμένη σειρά crew μεταφέρει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα function & fashion ένδυσης για τον άνδρα και την γυναίκα.

Μ&Ν CASUAL : Βασική σειρά sailwear σχεδιασμένη καινοτόμα και νέα τεχνικά υλικά κρατώντας πάντα το sailing dna του brand όπου συμπληρώνεται με ρούχα που θα μπορούσαν να φορεθούν και εκτός σκάφους ανδρικά, γυναικεία και παιδικά παπούτσια και accessories.

Η αδιαπραγμάτευτη πάντα υψηλή ποιότητα, η τεχνογνωσία και η πρωτοπορία σε νέες ιδέες έχουν διατηρήσει την MURPHY & NYE στις πρώτες θέσεις των επωνύμων διαχρονικών προϊόντων της αγοράς

Αποκλειστικός Διανομέας για Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία και Μολδαβία SIXTY HELLAS AE
Κεντρικά Γραφεία/ Administration: Ακομινάτου 50, 104 38 Αθήνα, 210 5231681

Αποκλειστικό κατάστημα Murphy & Nye : Αλωνίων 6 Κηφισιά, 210 8012060

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib