Δεύτερη μέρα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αθλητών με Αναπηρία (ΑμεΑ)

Συνεχίστηκε σήμερα για δεύτερη ημέρα, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αθλητών με Αναπηρία με την καταμέτρηση σκαφών και πανιών όπως και η πιστοποίηση της αναπηρίας των αθλητών από 15 χώρες.
Μέχρι στιγμής έχουν καταμετρηθεί και δηλωθεί 26 μονοθέσια σκάφη 2.4mR, 9 τριθέσια σκάφη Sonar, και 4 διθέσια σκάφη Skud.
Μια έκπληξη περίμενε τους Διοργανωτές του Πρωταθλήματος με την ξαφνική επίσκεψη του Πρωθυπουργού κ. Γιώργου Παπανδρέου στις Ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της Μαρίνας Δέλτα Φαλήρου και των Ολυμπιακών Ακινήτων.
Στον Πρωθυπουργό οι διοργανωτές έδωσαν κάρτα διαπίστευσης όπως επίσης και αναμνηστικά των αγώνων, και πήραν την υπόσχεση ότι μια από τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να παρακολουθήσει τους αγώνες στον Φαληρικό Όρμο.
Αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Υποδοχής των αθλητών των Ξένων αποστολών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

Την Τρίτη 13/10/09 στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί η Δοκιμαστική Ιστιοδρομία του Πρωταθλήματος ενώ την Τετάρτη 14/10/09 ξεκινούν επίσημα οι ιστιοδρομίες.

Δείτε περισσότερα στο επίσημο site της διοργάνωσης: http://www.disabledworlds09.gr/
Δεύτερη μέρα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αθλητών με Αναπηρία (ΑμεΑ) Δεύτερη μέρα Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αθλητών με Αναπηρία (ΑμεΑ) Reviewed by Panos Douros on Tuesday, October 13, 2009 Rating: 5

No comments:

istioselida.com. Powered by Blogger.