Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

advertising rates

Advertise on ISTiOSELIDA.COM

Η On-line διαφήμιση

Το Internet όλο και περισσότερο μπαίνει στη ζωή μας και γίνετε αναπόσπαστο κομμάτι της ψυχαγωγίας και της ενημέρωσής μας.
Τόσο σε παγκόσμιο επίπεδο όσο και στην Ελλάδα η χρήση του Internet έχει ραγδαία ανάπτυξη.
Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις από την Google, οι άνθρωποι θα περνάνε όλο και περισσότερο χρόνο on-line στο μέλλον.

Συγκεκριμένα για την Ελλάδα τα στοιχεία μας δείχνουν ότι το broadband (DSL) Internet αναπτύσσεται ραγδαίως, ήδη περισσότεροι από 3 εκατομμύρια Έλληνες έχουν «γρήγορη» σύνδεση και μάλιστα το 40% των νοικοκυριών έχει ευρυζωνική σύνδεση, το ποσοστό αυτό σε επιχειρήσεις είναι εξαιρετικά μεγαλύτερο.

Ο μέσος χρήστης στην Ελλάδα αφιερώνει τουλάχιστον 10 ώρες on-line την εβδομάδα και το νούμερο αυτό τείνει να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Επιπλέον ενισχυτικά στην αύξηση διείσδυσης του Internet δρα και το γεγονός ότι περνάμε μια περίοδο οικονομικής κρίσης.
Οι άνθρωποι έχουν λιγότερα χρήματα άρα δεν βγαίνουν έξω περνάνε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και κατά συνέπεια on-line μιας και το Internet αποτελεί πηγή διασκέδασης, ενημέρωσης, αλλά και αναζήτησης πληροφοριών για καλύτερες και φθηνότερες υπηρεσίες και προϊόντα.

Είναι λοιπόν είναι αναπόφευκτο ότι η διαφημιστική «πίτα» θα αλλάξει μορφή.
Τα παραδοσιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης ήδη περνάνε μια μεγάλη κρίση που θα μεγαλώσει στο μέλλον όσο περισσότερο ενισχύονται τα παραπάνω φαινόμενα.
Μέσα Επικοινωνίας & Διαφημιστική Απορρόφηση στην Ελλάδα
Μερίδιο των Μέσων
Μερίδιο Διαφήμισης ανά Μέσο
38% TV
37% TV
32% Internet
3% Internet
20 % Various
9% Various
10% Print
48% Print

3% Outdoor

Όπως ξεκάθαρα μας δείχνει ο πίνακας υπάρχει μια τεράστια ανισορροπία μεταξύ της διαφήμισης στα έντυπα μέσα (περιοδικά, εφημερίδες) και στην διαφημιστική δαπάνη.
Τα έντυπα με διείσδυση 10% απολαμβάνουν το 48% της διαφημιστικής πίτας. Το ποσοστό αυτό ήδη έχει αρχίσει να αυτοδιορθώνεται και το επόμενο διάστημα θα το δούμε να μειώνετε δραστικά.

Αντίθετα μια άλλη ανισορροπία έχει δημιουργηθεί που αφορά το Internet.
Πλέον, το Internet έχει διείσδυση 32% αλλά μόνο 3% διαφημιστική απορρόφηση!
Προφανώς και θα αλλάξει αυτό το ποσοστό με το Internet να διεκδικεί το μερίδιο των έντυπων μέσων μιας και η TV ακόμη παραμένει το πιο ισχυρό μέσο.

Στην Αγγλία που η αυτορύθμιση της αγοράς έχει ήδη προχωρήσει αρκετά βλέπουμε ότι με τα στοιχεία της Google η διαφήμιση on-line ανέρχεται στο 25%, ενώ στην Ελλάδα το ποσοστό είναι μόλις 3%.
Είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουμε και εμείς αυτήν την κατεύθυνση.

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ & ΤΩΡΑ!
ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ ONLINE @ ISTiOSELIDA – all about sailing.
______________________________________________________________________________

ΑΝΑΓΝΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ISTiIOSELIDA's

Η istioselida κυκλοφορεί στο διαδίκτυο από τον Δεκέμβριο του 2007. Στο διάστημα αυτό έχει καταφέρει να αποκτήσει μια αξιόλογη παρουσία που συνεχώς αναβαθμίζεται.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι τον Φεβρουάριο του 2008 είχαμε 600 unique visits & 1.300 page views, αντίστοιχα τον Φεβρουάριο του 2009 είχαμε 2.300 unique visits & 4.900 page views, και σύμφωνα με τις μετρήσεις (Google Analytics) του Μαΐου 2010 η επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί σε 3.900 unique visits & 5.616 page views.

Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις (Google Analytics) του Ιανουαρίου 2011 έχουμε 6.762 unique visits & 16.216 page views!*
*στατιστικά νούμερα που κανένα έντυπο μέσο του χώρου δε μπορεί να προσφέρει.

Σε όλα αυτά θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας το εξειδικευμένο ενδιαφέρον που παρουσιάζει ο χώρος μας, δεν ασχολούμαστε με ένα αντικείμενο ευρείας κατανάλωσης ή ενδιαφέροντος που θα προσέλκυε μεγάλο αριθμό αναγνωστών.
Παρόλα αυτά στη μικρή, αλλά εξειδικευμένη αγορά μας έχουμε τη σημαντικότερη διείσδυση από οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό μέσο την οποία και θα αυξήσουμε.

Έχουμε ήδη ξεκινήσει να διαφημίζουμε την ISTiOSELIDA στο google (ad words), και στο Facebook όπου υπάρχει και page istioselida με πάνω από 2.180 μέλη (στοιχεία: Ιανουάριος 2011).

Όπως μπορείτε να δείτε από τα μέλη σε αυτά τα γκρουπ, αλλά και από το προφίλ των ανθρώπων που ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα, η istioselida απευθύνεται σε ένα δυναμικό κοινό που άμεσα ή έμμεσα ασχολείται με τη θάλασσα (συνειδητά έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ιστιοπλοΐα) και που είναι δύσκολο ως αδύνατο να προσεγγιστεί με τα παραδοσιακά ΜΜΕ.

Η διαφήμιση στην ISTiOSELIDA μπορεί να γίνει τόσο με banner διαφόρων διαστάσεων όσο και με άλλους τρόπους όπως το Publi και οι χορηγίες θεματικών ενοτήτων (π.χ. η εταιρία σας χορηγός στα νέα τριγώνου ή στις συνεντεύξεις αθλητών ή στα νέα της ανοικτής θάλασσας κτλ ουσιαστικά μπορείτε να στοχεύσετε την αγορά που σας ενδιαφέρει να προσεγγίσετε).

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Υπεύθυνος Διαφήμισης:
Παναγιώτης Δούρος | Mob: +30 6976 558 559 | email: panos@istioselida.com

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib