Ιδανικές συνθήκες σήμερα για τα 150 optimist στον ΑΝΟΓ

Δελτίο Τύπου ΑΝΟΓ:
Με 150 συμμετοχές και δυο κούρσες ολοκληρώθηκε σήμερα  με απόλυτη επιτυχία, η πρώτη ημέρα του αγώνα "ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ - ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ 2011" του ΑΝΟΓ. 
Ο Αίολος το πρωί δεν έκανε το χατήρι της επιτροπής και των αγωνιζομένων. Ο πρόεδρος των αγώνων, Χιονάς Χρήστος, βγήκε το πρωί στη θάλασσα, αλλά δε φύσαγε και ξαναγύρισε πίσω χωρίς να βγάλει τα σκάφη στο στίβο.
Η επιτροπή ξαναβγήκε στις 14:00 όπου ο αέρας είχε ανέβει στους 10-16 κόμβους από νότιες διευθύνσεις δημιουργώντας ιδανικές συνθήκες για τους μικρούς ιστιοπλόους.
Έγιναν δυο κούρσες και στα αγόρια αδιαμφισβήτητος νικητής ήταν ο Οικονομίδης  Κωνσταντίνος του ΝΟΚΒ με δυο πρώτες θέσεις, ενώ στα κορίτσια πρώτη είναι η Μαρκουϊζου Σελένα του ΝΟΚΒ.

Σήμερα με το τέλος των ιστιοδρομιών ο ΑΝΟΓ είχε οργανώσει ένα ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ με πολλά σουβλάκια στο οποίο οι ιστιοπλόοι, με τους προπονητές και τους φίλους - γονείς τους διασκέδασαν στην στεριά το τέλος της πρώτης μέρας.
Αύριο είναι η δεύτερη και τελευταία ημέρα των αγώνων, και ο καιρός αναμένεται να είναι δυνατότερος. 

Μετά το τέλος των αγώνων θα γίνει η απονομή των επάθλων στις τέσσερις κατηγορίες: Αγοριών, Κοριτσιών, Παίδων & Κορασίδων.

Αξίζει να σημειωθεί στα θετικά του αγώνα και η παρουσία της δημόσιας τηλεόρασης (ΝΕΤ) που έστειλε συνεργείο και κάλυψε το γεγονός, μάλιστα θα δείξει το ρεπορτάζ στην εκπομπή Αθλητική Κυριακή.
Τέλος, να αναφέρουμε τους χορηγούς του αγώνα που είναι η εταιρία Magic Marine και η εταιρία Reezo
Χορηγός επικοινωνίας είναι το ιστιοπλοϊκό site ISTiOSELIDA - all about sailing.
Ιδανικές συνθήκες σήμερα για τα 150 optimist στον ΑΝΟΓ Ιδανικές συνθήκες σήμερα για τα 150 optimist στον ΑΝΟΓ Reviewed by Panos Douros on Saturday, January 22, 2011 Rating: 5

No comments:

istioselida.com. Powered by Blogger.