Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

470laserMantis-KagialisRolex Miami OCRtrigono

Rolex Miami OCR εκ των έσω...

Περιμέναμε να γυρίσουν οι αθλητές μας από το Μαϊάμι και τους "πιάσαμε" για να μας κάνουν μια δήλωση για τους αγώνες, την προσπάθεια τους ή της ομάδας τους και για τα επόμενα σχέδια τους. 
Μιλήσαμε με τον Βαγγέλη Χειμώνα (20η θέση στα Laser), τον Στάθη Παπαδόπουλο (7η θέση στα 470), ο Παναγιώτης Καμπουρίδης δε μπορούσε να μιλήσει ήταν σε εντεταλμένη αποστολή εκτός Ελλάδας... περισσότερα οσονούπω, και φυσικά τον Παύλο Καγιαλή (11η θέση στα 470) που μίλησε εκ μέρους και του κυβερνήτη του Τάκη Μάντη.
Μας λείπει βέβαια το 49er οι Στέλιος Σωτηρίου και Αλφόνσο Παναγιωτίδης, αλλά το δουλεύουμε και κάτι θα ετοιμάσουμε.
Ο Βαγγέλης Χειμώνας λοιπόν δήλωσε: "Η διοργάνωση μέσα στην θάλασσα ήταν πολύ καλή με μεγάλες και σωστές κούρσες, στη στεριά δεν ήταν τόσο καλά αφού τα laser τα είχαν σε ένα απλό πάρκινγκ αυτοκινήτων... Οι συνθήκες ήταν πολύ καλές με αέρα τις 4 από τις 5 μέρες.
Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη γενικότερη παραμονή μου στο Μαϊάμι, ο στόχος μου ήταν να κάνω καλή προπόνηση με αθλητές υψηλού επιπέδου πιο πριν και μετά να τρέξω έναν αγώνα καθαρά για προετοιμασία, για να πάρω "μπρος", αφού είχα να τρέξω διεθνή αγώνα από τον Ιούνιο!
Δε θα έλεγα ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, αλλά από την άλλη δεν πήγα αποκλειστικά για το αποτέλεσμα εκεί, αλλά όπως είπα για προετοιμασία γι΄αυτό και είχα στείλει και τα προπονητικά υλικά στο Μαϊάμι.
Τώρα έχουμε τους αγώνες πρόκρισης στην Ελλάδα, Μεγ. Αλέξανδρος και Eurolymp, και μετά θα συνεχίσω την προετοιμασία μου στους αγώνες στην Palma de Mallorca. Τέλος ο σημαντικότερος αγώνες θα είναι στο Hyeres που είναι η πρώτη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου."
Ο Στάθης Παπαδόπουλος μας είπε: "Η διοργάνωση ήταν φανταστική, παγκοσμίου επιπέδου! Η φιλοξενία, η τελετή έναρξης και λήξης, αλλά και από αγωνιστικής πλευράς όλα ήταν φανταστικά. 
Ιστιοπλοϊκά οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές για ιστιοπλοΐα με καλούς ανέμους από σταθερή διεύθυνση και καλές θερμοκρασίες. 
Η δική μας ομάδα αντεπεξήλθε άριστα στις απαιτήσεις του αγώνα αν αναλογιστούμε το επίπεδο του μιας και συμμετείχαν όλοι οι πρωτοκλασάτοι αθλητές της κλάσης. 
Είμαστε λίγο καιρό μαζί με τον Παναγιώτη και αυτό το αποτέλεσμα θα μας δώσει άλλο αέρα στην προσπάθειά μας. Χωράει βέβαια μεγάλη βελτίωση που θα έρθει μόνο μέσα από πολύ και σκληρή δουλειά. Είναι πολύ σημαντικό να αποδίδουμε καλά από νωρίς μιας και το βασικότερο πράγμα στην κατηγορία μας είναι η επικοινωνία και το μεταξύ μας δέσιμο. Το αποτέλεσμα έδειξε ότι είμαστε σε καλό δρόμο.
Από εδώ και πέρα έχουμε τις 2 προκρίσεις που απομένουν για την πρόκριση της εθνικής ομάδας που είναι το Κύπελο Μεγ. Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη και το Athens Eurolymp, αυτοί είναι οι κοντινοί μας στόχοι και γι' αυτό θα δουλέψουμε σκληρά."
Ο Παύλος Καγιαλής μας είπε: "Η διοργάνωση ήταν άψογη οι διοργανωτές με πολύ μεράκι και κέφι έκαναν τους αγώνες, οι συνθήκες τους ευνόησαν σχεδόν όλες τις ημέρες, εκτός από μια που είχε πάρα πολύ μπουνάτσα και κατά την γνώμη μου δεν έπρεπε να είχαν ολοκληρώσει την μια ιστιοδρομία που πραγματοποιήθηκε τελικά.
photo credits: Dave Hein, 470 at Rolex Miami OCR 2011 Εμείς τα πήγαμε αρκετά καλά, κάναμε τις δοκιμές που θέλαμε, απλά είμασταν λίγο άτυχοι με το αποτέλεσμα.
Πρωταγωνιστούσαμε όλες τις ημέρες μέσα στις μπροστινές θέσεις γι' αυτό και είμαστε ευχαριστημένοι, δυστυχώς μια μικρή απροσεξία με την πρόωρη εκκίνηση μας στοίχισε σε όλο το πρωτάθλημα.
Το πρόγραμμα από εδώ και πέρα έχει τα δυο ελληνικά ranking list, το Μεγ. Αλέξανδρο και το Athens Eurolymp Week το οποίο είναι ταυτόχρονα και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, και στην συνέχεια το Princessa Sofia και το Ηyeres το οποίο είναι και ένας από τους 3 αγώνες πρόκρισης για τους επόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες."

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib