Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

productsservices

Μια νέα υπηρεσία από την Yacht Beast: Αρπάξτε την Ευκαιρία!

Το www.yachtbeast.com είναι η πρώτη εταιρία που παρουσιάζουμε στην νέα μας ενότητα.
Είναι μια καινοτόμος ιδέα που στοχεύει να φέρει περισσότερο κόσμο στη θάλασσα και στην εναλλακτική μορφή διακοπών που προσφέρουν οι διακοπές με ιστιοπλοϊκό.
Με σαφή και αποκλειστικό προσανατολισμό της νέας αυτής υπηρεσίας στο ιντερνέτ το www.yachtbeast.com έχει πολλά κοινά με την www.istioselida.com οπότε είναι χαρά μας να προβάλλουμε από εδώ τις υπηρεσίες του.
Παρακάτω θα διαβάσετε αναλυτικά το τι είναι και τι προσφέρει αυτό το νέο site. Εμείς από την πλευρά μας σας παρακινούμε φέτος το καλοκαίρι να δοκιμάσετε τις διακοπές με σκάφος, θα εκπλαγείτε ευχάριστα!

YachtBeast.com: Αρπάξτε την Ευκαιρία!

Οι διακοπές με σκάφος είναι ένας τύπος διακοπών παραδόξως όχι τόσο δημοφιλής σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που περιτριγυρίζεται από θάλασσα. Ο λόγος για αυτό είναι ίσως ότι πρόκειται για έναν τύπο διακοπών τον οποίο ο καθένας μας τον αντιλαμβάνεται με διαφορετικό τρόπο, με αποτέλεσμα να έχει κάποιες αναστολές στο να τον δοκιμάσει.

Υπάρχουν κάποιοι που απλά ζαλίζονται στην θάλασσα και έχουν αποκλείσει κάθε επαφή μαζί της. Κάποιοι μπορεί να φοβούνται ότι δεν είναι κάτι ασφαλές για αυτούς και τις οικογένειές τους. Η πλειοψηφία πάντως δεν ανήκει στους πιο πάνω…

Κάποιοι πάλι, θεωρούν ότι οι διακοπές με σκάφος είναι κάτι το πολυτελές και ακριβό και άρα δεν είναι για αυτούς. Κάποιοι άλλοι, θεωρούν ότι οι διακοπές με σκάφος δεν προσφέρουν ανέσεις και ότι θα στριμωχτούν σε ένα μικρό σκάφος. Κάποιοι πιστεύουν ότι τελικά με το σκάφος οι διακοπές θα είναι τόσο περιπετειώδεις που δεν θα ξεκουραστούν. Για κάποιους πάλι, αυτό είναι πλεονέκτημα! Άλλοι θεωρούν ότι πρέπει να είσαι πολύ δεμένος με τον άλλον για να πας διακοπές με σκάφος γιατί αλλιώς θα τσακωθείς μαζί του…

Η αλήθεια είναι ότι οι διακοπές με σκάφος μπορεί να είναι όλα τα παραπάνω! Εσύ αποφασίζεις την «γεύση» που θα τους δώσεις! Χρειάζεσαι μια δόση πολυτέλειας? Μπορείς να επιλέξεις ένα μεγάλο motor yacht με πλήρωμα έτοιμο να σε κακομάθει ικανοποιώντας κάθε σου επιθυμία! Χρειάζεσαι μια δόση περιπέτειας και ταυτόχρονα χαλάρωσης? Ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος θα σου δώσει την απαραίτητη συγκίνηση αλλά και την ηρεμία καθώς θα σε ταξιδεύει αθόρυβα στον προορισμό σου…

Έχοντας μπει σε μια εποχή που ο καθένας μας μετράει δυο και τρείς φορές το τι θα ξοδέψει για τις διακοπές του, οι διακοπές με σκάφος μπορεί να αποδειχτούν μια ιδιαίτερα οικονομική εναλλακτική αν σκεφτεί κανείς ότι νοικιάζοντας ένα μικρό ιστιοπλοϊκό με την παρέα του, νοικιάζει μεταφορικό μέσο, ξενοδοχείο αλλά ακόμα και κουζίνα για να μαγειρεύει! Έτσι, πέρα από την ελευθερία που θα έχει να αλλάζει νησί κάθε μέρα των διακοπών του καταφέρνει να κάνει διακοπές πολύ οικονομικά!

Πώς μπορεί όμως κανείς να βρει όχι απλά οικονομικές προτάσεις αλλά τις πιο συμφέρουσες προσφορές που υπάρχουν? Εδώ έρχεται το www.yachtbeast.com:

Στο www.yachtbeast.com μπορεί κανείς να βρει τις πιο επίκαιρες και συμφέρουσες προσφορές για ενοικίαση σκάφους. Γιατί όμως εκεί;


Τι είναι το
www.yachtbeast.com
Το www.yachtbeast.com είναι μια διαδικτυακή βάση δεδομένων στην οποία καταχωρούν όλοι οι πλοιοκτήτες και οι μεσίτες ναύλων, προσφορές που μπορεί να θέλουν να κάνουν με στόχο να ναυλώσουν τα σκάφη τους έστω και σε πολύ χαμηλή τιμή.

Πως προκύπτουν αυτές οι προσφορές;
Ακυρώσεις τελευταίας στιγμής και «σπασμένα ναύλα» είναι η πιο κοινές αιτίες. «Σπασμένα ναύλα» είναι τα ναύλα στα οποία ο πελάτης έχει συμφωνήσει με τον πλοιοκτήτη ότι θα ξεκινήσει τις διακοπές του από το Καλαμάκι και θα παραδώσει το σκάφος στην Ρόδο. Ο πλοιοκτήτης, επειδή την άλλη εβδομάδα έχει πάλι ναύλο από το Καλαμάκι, θα πρέπει να πληρώσει skipper να του ανεβάσει το σκάφος από την Ρόδο, εκτός και αν….έβρισκε πελάτη από το www.yachtbeast.com που με την παραδοχή ότι θα παραλάβει το σκάφος από την Ρόδο και θα το παραδώσει στο Καλαμάκι, το ναύλωνε στην μισή του τιμή ή και πιο κάτω! Έτσι, και ο πελάτης θα έκανε διακοπές οικονομικά και το σκάφος θα γύριζε πίσω!

Η περίπτωση της ακύρωσης της τελευταίας στιγμής είναι μια ακόμα περίπτωση που ο πλοιοκτήτης μπορεί να αποφασίσει να "σκοτώσει" την τιμή από το να βλέπει το σκάφος του να κάθεται. Το www.yachtbeast.com του δίνει την δυνατότητα να διεξάγει μια δημοπρασία για την τιμή της ναύλωσης του σκάφους του. Το μόνο που έχει να κάνει ο πλοιοκτήτης είναι να βάλει μια τιμή εκκίνησης και οι επισκέπτες του www.yachtbeast.com, θα διαμορφώσουν την τελική τιμή στην οποία θα ναυλωθεί το σκάφος! Η αγορά είναι αυτή που πάντα τελικά διαμορφώνει την τιμή στην οποία θα πωλείται κάτι. 
Το www.yachtbeast.com θερμά υποστηρίζει την άποψη αυτή!

Στο www.yachtbeast.com, μπορεί κανείς να βρει 5 ενότητες:

  • Τα Νεότερα: Εδώ θα βρείτε τις πιο πρόσφατες καταχωρήσεις. Προλάβετε να κατοχυρώσετε την προσφορά πριν από τους άλλους! 
  • Τα πιο Φθηνά: Εδώ θα βρείτε τις πιο οικονομικές προσφορές που υπάρχουν διαθέσιμες σήμερα στο www.yachtbeast.com. Για αυτούς που τελικά νοιάζονται μόνον για το κόστος!
  • Κλείνουν Τώρα: Εδώ υπάρχουν τα ναύλα τα οποία κλείνουν με την μέθοδο της δημοπρασίας. Χτυπήστε και εσείς την προσφορά που σας ενδιαφέρει και κατοχυρώστε την!
  • Brokers: Εδώ θα βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις προσφορές που είναι διαθέσιμες από διάφορους brokers ή ιδιοκτήτες σκαφών, ταξινομημένες ανά broker/ιδιοκτήτη
  • Νέα καταχώρηση: Εδώ έχουν πρόσβαση μόνο οι ιδιοκτήτες σκαφών και οι brokers. Είναι το μέρος στο οποίο μπορούν να καταχωρήσουν τις νέες τους προσφορές και να διαχειριστούν τις ήδη δημοσιευμένες. 
To www.yachtbeast.com απαγορεύει κάθε δημοσίευση με έκπτωση λιγότερη από 10% της τιμής καταλόγου για το κάθε σκάφος.
Φέτος το καλοκαίρι δοκίμασε και εσύ τις διακοπές με σκάφος. Γράψου στο www.yachtbeast.com ώστε να λαμβάνεις αυτόματα ενημερώσεις για κάθε νέα δημοσίευση προσφοράς, ή απλά περιηγήσου σε αυτό όταν σχεδιάζεις τις διακοπές σου.
Μια ευκαιρία σε περιμένει και εσένα. Μην την χάσεις!

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib