Αγώνας "ΠΟΡΟΥ 2011" από τον ΝΟΤΚ

Ξεκινά σήμερα, Παρασκευή 15 Απριλίου, ο αγώνας ΠΟΡΟΥ του Ν.Ο.Τ.Κ. που περιλαμβάνεται στο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥ 2011. 
Ένας παραδοσιακός, αγαπητός σε όλους τους ιστιοπλόους ανοικτής θαλάσσης αγώνας. Οι συμμετοχές είναι πάντα σημαντικές και φέτος είναι ακόμη πιο αυξημένες.
Οι ιστιοπλόοι έρχονται ορεξάτοι και αγωνιστικοί γιατί ο αγώνας αυτός είναι στην αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Παράλληλα περιλαμβάνει και μία μέρα ξεκούρασης, ξεγνοιασιάς και παρέας, το Σάββατο. Τη μέρα αυτή ο ΝΟΤΚ παραδοσιακά διοργανώνει μία μεσημεριανή εκδήλωση στην παραλία που φέρνει κοντά τους αγωνιζόμενους αλλά και τους φίλους και συνοδούς τους. Είναι ένας αγώνας με έντονο ενδιαφέρον γιατί ο Σαρωνικός πολλές φορές επιφυλάσσει εκπλήξεις στους αγωνιζόμενους. Εκτός αυτού, ο Πόρος είναι ένα φιλόξενο και αγαπητό σε όλους νησί, γραφικό, με ωραίο φυσικό περιβάλλον και ζωή οι δε κάτοικοί του είναι παραδοσιακά φιλόξενοι και φιλικοί.
Η εκκίνηση της 1ης ιστιοδρομίας, Φάληρο - Πόρος, είναι στις 16:00 σήμερα και η εκκίνηση της 2ης ιστιοδρομίας, Μόδι - Φάληρο, είναι στις 11:00 την Κυριακή 17 Απριλίου. 
Αγώνας "ΠΟΡΟΥ 2011" από τον ΝΟΤΚ Αγώνας "ΠΟΡΟΥ 2011" από τον ΝΟΤΚ Reviewed by Panos Douros on Friday, April 15, 2011 Rating: 5

No comments:

istioselida.com. Powered by Blogger.