Ασθενείς άνεμοι την πρώτη ημέρα των τελικών στο 470 Spring Cup

Δελτίο Τύπου: Icarus Sailing Media
Ασθενείς άνεμοι την πρώτη ημέρα των τελικών στο 470 Spring Cup εχτές.
Τρεις αγώνες έγιναν με τους Ιαπωνεζους Matsunaga - Imamura να καταφέρνουν να παραμείνουν στην 1η θέση με ασφαλή διαφορά από τους Νεοζηλανδούς. Στην τρίτη θέση είναι το Αργεντίνικο πλήρωμα που κατάφερε να διατηρήσει τη θέση του.
Η εντυπωσιακότερη κίνηση της ημέρας ήταν η αριστερήνεμη εκκίνηση των Ολλανδών
Le Fevre - Krol που κατάφεραν να κροσάρουν όλο τον στόλο και να κρατήσουν την πρωτιά τους ως το τέλος! Καλή ημέρα είχε και ο Γάλλος Νέος Παγκόσμιος πρωταθλητής Sofian Bouvet που κατάφερε να ανέβει 11 θέσεις στη γενική βαθμολογία και να βρεθεί στην 12η θέση.
photo credits: ©Icarus Sailing Media for the Fleet Racing Tour 2011
Δείτε παρακάτω το βίντεο της ημέρας.Στον 2ο αγώνα η επιτροπή αναγκάστηκε να κάνει κάμποσες προσπάθειες για να δώσει μια καθαρή εκκίνηση μιας και οι ιστιοπλόοι πίεζαν αρκετά, η λύση δόθηκε με τη χρήση της μαύρης σημαίας... Μετά από 4 εκκινήσεις και με 10 σκάφη ακυρωμένα η εκκίνηση δόθηκε και οι Αυστραλοί
Kivel - Ryan μπήκαν μπροστά και διατήρησαν την πρωτιά τους ως το τέλος.
Η βαθμολογία μεταξύ των πρώτων είναι πολύ κοντινή και σήμερα 6 σκάφη θα αγωνιστούν για τις θέσεις του βάθρου στο 470 Spring Cup για το 2011.


photo credits: ©Icarus Sailing Media for the Fleet Racing Tour 2011
Ασθενείς άνεμοι την πρώτη ημέρα των τελικών στο 470 Spring Cup Ασθενείς άνεμοι την πρώτη ημέρα των τελικών στο 470 Spring Cup Reviewed by Panos Douros on Monday, April 18, 2011 Rating: 5

No comments:

istioselida.com. Powered by Blogger.