Έκθεση Φωτογραφίας «Βlack & White Sailing»

Την πρώτη του ατομική έκθεση εμπνευσμένη από το θαλασσινό στοιχείο, ετοιμάζεται να παρουσιάσει ο ανερχόμενος φωτογράφος Νίκος Αλευρομύτης.
Ο νέος καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τα έργα του με θέμα «Black & White Sailing» στον Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού «Γαλαξίας», που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης από 9 έως 15 Μαΐου 2011.
Ο Νίκος Αλευρομύτης εργάζεται ως επίσημος φωτογράφος της Ελληνικής Κλάσης Platu25 και η συνεχής κάλυψη αγώνων Ιστιοπλοΐας του δίνει έμπνευση για πειραματισμούς σε μαύρο-άσπρο.
Εκτός από την «θαλασσινή» φωτογραφία πειραματίζεται με την φωτογραφία δρόμου, μόδας ενώ παράλληλα στο στούντιο φωτογραφίζει φίλους, μοντέλα, ηθοποιούς και αθλητές εστιάζοντας στην δραματικότητα των πορτρέτων. Επίσης είναι ο επίσημος φωτογράφος του Ελληνικού πληρώματος κατηγορίας 470 Ανδρών Παναγιώτη Μάντη - Παύλο Καγιαλή που βρίσκεται στην 3η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης, γεγονός που θα τον εμπνεύσει για νέες καλλιτεχνικές δημιουργίες.
Τα επίσημα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 9 Μαΐου 2011 στις 19:00 και η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00.
Έκθεση Φωτογραφίας «Βlack & White Sailing» Έκθεση Φωτογραφίας «Βlack & White Sailing» Reviewed by Panos Douros on Monday, May 09, 2011 Rating: 5

No comments:

istioselida.com. Powered by Blogger.