Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

anoginterviewnokvoptimist

Ο Δημήτρης Λεκάκης του ΟΣΦΠ & ο Χρήστος Ατζεμιάν του ΝΟΚΒ σχολιάζουν τον αγώνα "ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ - ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ 2012"

Πλύσιμο και φόρτωμα μετά τον αγώνα, © Panos Douros/istioselida.com
Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα του ΑΝΟΓ, "ΑΡΧΙΜΗΝΙΑ - ΑΡΧΙΧΡΟΝΙΑ 2012", μιλήσαμε με δυο από τους προπονητές που οι ομάδες τους έκαναν καλή εμφάνιση και μάλιστα στη μια περίπτωση του Δημήτρη Λεκάκη, κέρδισαν και το επαμειβόμενο κύπελλο για τον πολυνίκη όμιλο.

Οι δυο προπονητές, Δημήτρης Λεκάκης του ΟΣΦΠ & Χρήστος Ατζεμιάν του ΝΟΚΒ, μας απάντησαν για το πως τους φάνηκε ο αγώνας και το επίπεδο του ανταγωνισμού και τέλος τους ζητήσαμε να σχολιάσουν καλόπιστα... τη κουβέντα που έχει ξεκινήσει γύρω από το αν θα πρέπει να έχουν ή όχι παράβολο συμμετοχής οι αγώνες ιστιοπλοΐας "τριγώνου".
Διαβάστε τις απόψεις τους είναι ενδιαφέρουσες...

Δημήτρης Λεκάκης, ΟΣΦΠ:
"Καταρχήν η ομάδα αυτή είναι μια ομάδα έμπειρη και μεγάλη ηλικιακά, για τους περισσότερους είναι η τελευταία χρονιά στο οπτιμιστ. Επίσης είναι μία ομάδα που έχει δουλευτεί πολύ καλά από το Αντρέα τον Ραλλάτο, και τον Αντώνη τον Δροσόπουλο πέρυσι.
Η ομάδα του ΟΣΦΠ παραλαμβάνει το κύπελλο του πολυνίκη ομίλου
© Panos Douros/istioselida.com
Αυτό που εγώ ως προπονητής δίνω ιδιαίτερη προσοχή είναι στο να βοηθήσω το κάθε παιδί ώστε να δώσει τον καλύτερο του εαυτό και να ανεβάσει το επίπεδο δέσμευσης σε αυτό που κάνει. Κάτι που φυσικά δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί πάντα, αλλά είμαι της νοοτροπίας ότι όλα τα παιδιά μπορούν να επιτύχουν τα πάντα αρκεί να το θέλουν.Ο καιρός ήταν ιδανικός, εύκολος για τα περισσότερα παιδιά, η διοργάνωση εξαιρετική και σαφώς για διοργανώσεις που σου προσφέρουν δεν έχω καμία αντίρρηση να έχουν entry fee αρκεί να μην ξεφύγουμε και εκεί και να κρατήσουμε το μέτρο... που ως λαός συχνά δυστυχώς χάνουμε, και να μην πάμε σε μεγάλα ποσά ή να βάλουμε και σε αγώνες που δεν σου προσφέρουν κάτι entry fee.Επίσης θα ήθελα να προσθέσω ότι πρέπει να δώσουμε τα εύσημα σε όλη την επιτροπή αγώνων, τον ΑΝΟΓ και ιδιαιτέρως στον Χρήστο τον Χιονά που γνωρίζω τον αγώνα που κάνει από πέρυσι για να έχει ο αγώνας αυτός το επίπεδο που έχει..."

Χρήστος Ατζεμιάν, ΝΟΚΒ:

Ο Χρήστος Ατζεμιάν με τους αθλητές του κατά τη διάρκεια του φορτώματος
© Panos Douros/istioselida.com
"Κατά την άποψη μου ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας! Οι επιτροπή φρόντισε ώστε να γίνουν όλες οι προβλεπόμενες ιστιοδρομίες σωστά χωρίς προχειρότητες και κυρίως με ασφάλεια. Η φιλοξενία ήταν άψογη και ελπίζουμε να δούμε στο μέλλον κάτι αντίστοιχο και σε άλλες διοργανώσεις. Επίσης ιδιαίτερα καλή εντύπωση μου προκάλεσε το γεγονός ότι υπήρξαν πολλές συμμέτοχες από ομίλους της περιφέρειας.Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα πραγματοποιήθηκαν έξι ιστιοδρομίες με αρκετά δύσκολες καιρικές συνθήκες, διότι κυρίως το κύμα που επικρατούσε λόγω του νοτιά δυσκόλευε αρκετά την προσπάθεια τον αθλητών και ποιο συγκεκριμένα στην κατηγορία τον εντεκάχρονων όπου συμμετείχαν οι αθλητές μου.Για την δική μας ομάδα ο αγώνας κύλισε αρκετά καλά και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος από τους αθλητές μου για την προσπάθεια που έκαναν διότι οι περισσότεροι ξεπέρασαν τα όρια τους.Τέλος θα ήθελα να αναφερθώ το ένα και μοναδικό μου παράπονο και όχι μόνο δικό μου για τη διοργάνωση και το οποίο έχει να κάνει με την απόφαση του ΑΝΟΓ να προκηρύξει παράβολο για την συμμέτοχη των αθλητών στους αγώνες. Κάτι τέτοιο θα έπρεπε να αποφεύγετε κατά την ταπεινή μου άποψη διότι είναι υποχρέωση του κάθε ομίλου η διοργάνωση δια-συλλογικών αγώνων δωρεάν ιδιαίτερα αυτή τη δύσκολη εποχή που διανύουμε."
Για να έχουμε και τον αντίλογο ή καλύτερα και την άποψη του ομίλου, για το παράβολο θα μιλήσουμε με τον Χρήστο Χιονά και θα έχουμε σύντομα και την δική τους οπτική πάνω στο θέμα.

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib