Full width home advertisement

Travel the world

Climb the mountains

Post Page Advertisement [Top]

Naoef

"Στεριανό ναυτικό διήμερο" του ΝΑΟΕΦ και πολλά ακόμα...

Ο ΝΑΟΕΦ το τελευταίο διάστημα είναι ο όμιλος με την εντονότερη δράση για την ιστιοπλοΐα ανοικτής θαλάσσης.
Διοργανώνει συνεχώς ενδιαφέροντα σεμινάρια όπως τα παρακάτω:

αλλά και ωραίους αγώνες που έχουν και κοινωνικό χαρακτήρα όπως το Κύπελλο των Χριστουγέννων. Στη συνέχεια όλων αυτών των δραστηριοτήτων του ομίλου ο ΝΑΟΕΦ έχει διοργανώσει ακόμα δυο δράσεις που θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους ιστιοπλόους που ασχολούνται κυρίως με την ανοικτή θάλασσα.
Η πρώτη είναι το "Στεριανό ναυτικό διήμερο του ΝΑΟΕΦ" στις 17 & 18 Μάρτη και η δεύτερη είναι ένα "Προπονητικό Camp Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θάλασσας" στις 21 & 22 Απριλίου


Στεριανό ναυτικό διήμερο
Το Σαββατοκύριακο 17-18 Μάρτη ο ΝΑΟΕΦ διοργανώνει ένα διήμερο "παζάρι" μεταχειρισμένων αθλητικών ειδών, αλλά δε σταματά εκεί... παράλληλα θα γίνουν και διάφορες ακόμα εκδηλώσεις όπως σεμινάριο, μουσικές, φαγοπότι κ.λ.π.
Οι εκδηλώσεις αυτές απευθύνονται φυσικά στα μέλη και στους φίλους τον ΝΑΟΕΦ, αλλά και φυσικά σε όλους τους φίλους της ανοικτής θάλασσας.
Ο τόπος που θα γίνουν όλα αυτά είναι φυσικά οι εγκαταστάσεις του ομίλου στο Τουρκολίμανο.

 • Το παζάρι
Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου «τρέχει» ένα ανοιχτό παζάρι μεταχειρισμένων ειδών για ιστιοφόρα και γενικά σκάφη (παλιά ράουλα, σκοινιά, κλειδιά, VHF, GPS και ό,τι άλλο δεν είναι πια χρήσιμο σε κάποιους και μπορεί να είναι σε κάποιους άλλους.
Το «παζάρι» στήνεται σε πάγκους έξω ή μέσα στην τέντα, ανάλογα τις καιρικές συνθήκες του 2ήμερου, και είναι ελεύθερο, με την έννοια ότι ο καθένας που θέλει έχει έναν χώρο όπου δείχνει τι θέλει να διαθέσει και όποιος περνάει διαπραγματεύεται ελεύθερα μαζί του είτε κάποια ανταλλαγή είτε κάποιο αντίτιμο.
Όποιος ενδιαφέρεται να δώσει μεταχειρισμένα πράγματά του, ας έρθει σε επαφή μερικές μέρες νωρίτερα.

 • Σεμινάριο 17/3
Το Σάββατο 17/3 στις 18:00-20:00 σεμινάριο από το Γιάννη Κακίτση στρατηγική και τακτική ιστιοπλοΐας ανοιχτής θάλασσας
 • Συναυλία 17/3
Μετά το σεμινάριο, 20:00 – 22:00, rock, pop, jazz, blues από φίλους με αυτοσχέδια συγκροτήματα, με πιθανότητα ως guest star κάποιο γνωστό συγκρότημα.
 • Ψησταριά – συνεστίαση Κυριακή 18/3
Η γνωστή μας «συνεστίαση», σε μορφή ψησταριάς/γλεντιού σε δικό μας χώρο, με τους δικούς μας ανθρώπους, σε πιο χαμηλό κόστος, με πιο πολύ κέφι, με λαϊκές μουσικές σε ζωντανή μορφή και «του κουτιού».
Παράλληλα, θα οργανωθεί επιτόπου και λαχειοφόρος αγορά, όπως κάνουμε πάντα.

 • Κόστος συμμετοχής
Η είσοδος παντού θα είναι δωρεάν. Το κουπόνι για συμμετοχή στο φαγοπότι της Κυριακής θα είναι €15, τις άλλες ώρες θα υπάρχει αυτοσχέδια «καντίνα» με καφέ/αναψυκτικά/μπύρες/ποτά με συμβολικό αντίτιμο.


ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP ΙΣΤΙΟΠΛΟΐΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ
Ο ΝΑΟΕΦ διοργανώνει προπονητικό camp για αγωνιστική ιστιοπλοΐα ανοικτής θάλασσας το τρίτο Σαββατοκύριακο του Απρίλη.
 • Ο χρόνος
Το camp θα γίνει το Σαββατοκύριακο 21-22 Απρίλη 2012. Θα «τρέχει» και Σάββατο και Κυριακή. Κάθε μέρα θα μαζευόμαστε το πρωί στις 10:00 και θα διαρκεί περίπου μέχρι τις 19:00 το απόγευμα.
 • Τα σκάφη
Δε θα διατεθούν από το διοργανωτή Όμιλο σκάφη. Θα δεχτούμε συμμετοχές από σκάφη μαζί με τα πληρώματά τους.
 • Το κόστος συμμετοχής
Το κόστος συμετοχής στο camp θα είναι €150 ανά σκάφος με το πλήρες αγωνιστικό του πλήρωμα.
 • Το ημερήσιο πρόγραμμα
10:00 – 11:30 briefing/ενημέρωση, ανάλυση συνθηκών ημέρας, ανάλυση πιθανών τακτικών
12:15 – 16:00 στη θάλασσα: κούρσες όρτσα-πρίμα ή σε άλλους ευθυγραμμοισμένους με τον άνεμο στίβους, τα αγωνιζόμενα σκάφη παρακολουθούνται από κοντά από τους εκπαιδευτές και οι κούρσες βιντεοσκοπούνται από φουσκωτά
16:45 – 19:00 επιστροφή στη στεριά, προβολή video από τις κούρσες, ανάλυση από τους εκπαιδευτές σε ένα-ένα σκάφος του τι παρατηρήθηκε από πλευράς τακτικής ή τεχνικών λεπτομερειών στη διάρκεια των ιστιοδρομιών

 • Οι εκπαιδευτές
Οι κύριοι εκπαιδευτές/προπονητές του camp θα είναι ο Γιάννης Κακίτσης και ο Θοδωρής Τσουλφάς, πολύ γνωστοί και οι δύο ιστιοπλόοι και από τις Ολυμπιακές κατηγορίες και από την ανοιχτή θάλασσα (με μεγάλη ικανότητα τόσο τεχνική όσο και τακτική/στρατηγική).
 • Ο χώρος
Οι στίβοι όπου θα βγούν τα σκάφη στη θάλασσα θα στηθούν στην περιοχή του Φαληρικού Όρμου. Οι συναναντήσεις/σεμινάρια στη στεριά θα γίνουν στο χώρο της «τέντας», στις εγκαταστάσεις του ΝΑΟΕΦ στο Μικρολίμανο, Ακτή Δηλαβέρη 2.
Όσα σκάφη ελλιμενίζονται στην ευρύτερη περιοχή του Φαληρικού Όρμου θα λύσουν και θα δέσουν κανονικά από τα λιμάνια τους. Όποιο σκάφος θέλει να συμμετάσχει και έρχεται από πιο μακριά, παρακαλούμε να επικοινωνήσει με τους διοργανωτές αρκετά έγκαιρα ώστε να του εξασφαλίσουμε θέση ελλιμενισμού για το διάστημα του camp.

 • Η βασική αρχή – concept της εκπαίδευσης
Πέρα από τη γνώση και την εμπειρία των δύο κύριων εκπειδευτών του camp, η αρχή στην οποία βασίζεται το εγχείρημα είναι η ύπαρξη παρατηρητών που παρακολουθούν από κοντά αλλά απ’ έξω τα σκάφη την ώρα των ιστιοδρομιών του, σε συνδυασμό με τη βιντεοσκόπησή τους, που επιτρέπει την παρατήρηση κάποιων λεπτομερειών ή στοιχείων τεχνικής και τακτικής που δε φαίνονται «από μέσα».
Η ύπαρξη video επιτρέπει στους συμμετέχοντες να δούν ακόμα καλύτερα και οι ίδιοι εκ των υστέρων τα στοιχεία των ιστιοδρομιών τους, πέρα από τις παρατηρήσεις των εκπαιδευτών / προπονητών.

 • Πληροφορίες – δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα, 18 Απρίλη 2012 στις 20:00. 
Οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές στο γραφείο της γραμματείας του ΝΑΟΕΦ, Ακτή Δηλαβέρη 2, Μικρολίμανο (ώρες λειτουργίας Δευτέρα- Τρίτη-Τετάρτη 17:30-20:30 και Κυριακή 10:00-14:00), στο fax του Ομίλου 2104101114 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση naoef@naoef.gr.
Για όποια πληροφορία, παρακαλούμε επικοινωνείστε με τον έφορο ιστιοπλοΐας του Ομίλου στο 6984592785.

No comments:

Post a Comment

Bottom Ad [Post Page]

| Designed by Colorlib