Η νέα έκδοση του FINNFARE είναι online

Η έκδοση του Μαρτίου 2013 (#143) του περιοδικού FINNFARE, που ανήκει στην Διεθνή Κλάση των Finn, έχει εκδοθεί.
© onEdition 2012
Η πρώτη έκδοση του 2013 είναι γεμάτη από νέα και πολλές τεχνικές πληροφορίες για την κλάση. Η ανάπτυξη στην κλάση είναι συνεχής και κάθε χρόνο πολλαπλασιάζεται ο αριθμός των αθλητών που μπαίνουν στην κλάση. Η κλάση παραμένει ολυμπιακό αγώνισμα και το λογικά ένα μεγάλο μέρος του περιοδικού ασχολείται με το Ρίο 2016. 
Η νέα τετραετία μέχρι τους ΟΑ σημαίνει ότι πολλοί νέοι αθλητές θα μπουν στην μάχη της πρόκρισης για τους ΟΑ φέρνοντας μαζί τους και τον ενθουσιασμό της νιότης τους. Ο Αυστραλός Jake Lilley, θα είναι φέτος στο Ευρωπαικό Πρωτάθλημα με μεγάλες προσδοκίες και δήλωσε με ενθουσιασμό: "Το να είμαι σε μια πραγματική ολυμπιακή κατηγορία είναι ένα προνόμιο και δεν υπάρχει κάτι άλλο που θα ήθελα να κάνω."
Μια νέα πρωτιά για τα Finn είναι το Διεθνές Πανεπιστημιακό Πρωτάθλημα που θα γίνει στην Μόσχα. Αυτή είναι μια νέα πρωτοβουλία και μια καλή ευκαιρία για νέους αθλητές να αναδειχτούν. 
Η ακαδημία των dinghy στην Βαλένθια είναι ένα ακόμα από τα θέματα που εξετάζονται στην νέα έκδοση, καθώς και αναφορές προόδου για την κλάση από διάφορες χώρες. 
Με μια τετραετία μπροστά μας μέχρι το Ρίο πολλά θα γίνουν στην κλάση και όλα αυτά μαζί με φωτογραφίες και βίντεο θα μας τα παρουσιάζει το FINNFARE.
Τα περιεχόμενα του τεύχους: 


  • Focus on Youth – Jake Lilley interview – Exclusive interview with Jake, who has since been named part of Australia’s Sailing Squad for 2013, as he takes his first steps in the Finn. 
  • Focus on Brazil – In-depth report on Finn growth in Brazil, looking forward to the next Olympics in Rio in 2016. Also a report on their successful 2013 Championships in Sao Paulo
  • André Nelis Tribute – One of the greatest Finn sailors of all time remembered by sailors and friends.
  • Ralph Roberts – Ralph’s thoughts on being awarded an ISAF Gold Medal in recognition of decades of service to ISAF.
  • Sailing World Cup – Updates from Melbourne and Miami.
  • Technical update – Latest on flags on sails and other developments.
  • News - The latest Finn news from across the world.
  • Country reports - from Belgium, Brazil, France, Germany, Italy, Netherlands, New Zealand, Norway, Poland, Russia, Sweden and Switzerland.
  • Cover photo: Jorge Rodrigues at the Brazilian Championship. Photo by Ale Socci
This issue can be downloaded through the class website or viewed online here. Back issues are available through the Finnshop at www.finnclass.org/shop

Comments