Οι Mendelblatt & Fatih είναι οι Πρωταθλητές του Star Sailors League

Στο Nassau, Bahamas, το Σάβατο στις 6 Δεκεμβρίου, ο Mark Mendelblatt στέφθηκε πρωταθλητής για το Star Sailors League. 

LIVE picture from the water - © Gilles Martin-Raget

Μετά από 4 μέρες αγώνων στο Montague Bay όλα κατέληξαν να κριθούν την τελευταία πέμπτη μέρα σε ένα πρωτάθλημα που τα είχε όλα.
Ο πρώτος αγώνας της τελευταίας μέρας είδε τέσσερις από τις κορυφαίες δέκα ομάδες να αποκλείονται. Ένας αγώνας "ξαφνικού θανάτου" ήταν το σημαντικό γεγονός της μέρας. Οι έξι ομάδες που απόμειναν μαζί με τον νικητή, Freddy Loof & Anders Ekstrom, των προκριματικών γύρων έκαναν μια δεύτερη κούρσα, ξανά της μορφής του "ξαφνικού θανάτου" και έτσι ακόμα 3 ομάδες αποκλείστηκαν αφήνοντας 4 ομάδες τελικά να αγωνιστούν για το πρωτάθλημα. 
Όλα τα μεγάλα ονόματα της πρώην Ολυμπιακής κλάσης ήταν εκεί και το επίπεδο όπως πάντα στα Star ήταν στο υψηλότερο δυνατό σημείο.
Από Ελληνικής πλευράς οι Αιμίλιος Παπαθανασίου με τον Αντώνη Τσότρα ήταν εκεί μετά από μια μεγάλη περίοδο αποχής από την αγωνιστική δράση και τελικά τερμάτισαν στην 16η θέση παρά την καλή αρχή των πρώτων ημερών.

Star Sailors League Finals 2014 results:
www.starsailors.com
Οι Mendelblatt & Fatih είναι οι Πρωταθλητές του Star Sailors League Οι Mendelblatt & Fatih είναι οι Πρωταθλητές του Star Sailors League Reviewed by Panos Douros on Wednesday, December 10, 2014 Rating: 5

No comments:

istioselida.com. Powered by Blogger.